Du är här:Start > Vuxen > Alpha

Hösten 2022 inbjuder Hjortensbergskyrkan till Alpha
Tisdagar 18:30 – 20:30

Vad är Alpha?

En möjlighet för dig att utforska livet och den kristna tron i avslappnad form och en öppen miljö där dina frågor står i centrum. Alpha är en världsvid kurs i kristen tro och runt 30 miljoner har gått kursen som hålls av olika kyrkor i ca 170 länder.

Nu inbjuder Hjortensbergskyrkan dig till en kurs hösten 2022

Alpha startar den 27/9 med en ”Prova på” kväll. Terminen avslutas 6/12. Lördag den 12/11 kommer vi ha en heldag som för många har blivit Alphas höjdpunkt.

Hur ser en Alphakväll ut?

18.30 Vi möts i Hjortensbergskyrkans café Varje Alphakväll inleds med att vi äter en enkel kvällsmat tillsammans
19.00 Föredraget/Filmen som tar upp kvällens aktuella ämne. Det kan vara: Vem är Jesus? Varför och hur ska jag be?  Vem är den helige Ande? Vi kommer använda oss av Alphas filmserie.
19.30 Samtalsgrupper
där vi fortsätter prata om kvällens tema och andra frågor som är viktiga för dig som deltagare.
20:30 Kvällen avslutas

Alpha är gratis, men den som har möjlighet får gärna betala en självkostnad för maten på 250:-.

Anmäl dig här

Ställ gärna dina frågor till: Andreas Holm 072-250 76 41 eller andreas@hjortensbergskyrkan.se