Family House

Med stor glädje fortsätter vi i Hjortensbergskyrkan att bjuda in till denna mötesplats för Nyköpings familjer.

På Family House vill vi mötas för god gemenskap kring en tacobuffé alt. grillade burgare, möjlighet till att fira andakt med mycket sång, lovsång och kreativa bönestationer som passar hela familjen, och sedan också få göra någon kul aktivitet ihop.

De här kvällarna har blivit mycket uppskattade och vi har varit ca 60 – 80 personer.

Upplägget på Family House:

Tacos kl 17.00
Andakt ca 18.00 i kyrksalen
Aktivitet ca 18.45 då det även finns lite snacks, kaffe o kaka.
Vi har satt en sluttid, 19.30, men den kan vara öppen beroende på hur länge man som familj vill stanna.
Kvällen kostar 50:- för vuxen, 30:- för barn. Max 150:- / familj.

Höstens Family House blir en specialkväll den 9 nov, då vi kommer få lyssna till en konsert av Watoto, en barnkör från Uganda, och avsluta med häng

Anmälan med antal och ev behov av spec kost görs senast på torsdagen i samma vecka, dvs 31 jan resp 9 maj till andreas@hjortensbergskyrkan.se el 0722-507641

Varmt välkomna!!