Du är här:Start > Ungdom > Scout

Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Tack alla scouter och ledare för ännu en fin termin! Ni har varit enorma med alla träffar ute i höst!
Nu tar vi jullov och ni kommer att få inbjudan till ny vårtermin i januari. Startdatum ännu inte bestämt.
Fira nu jul och kom ihåg vad julen egentligen handlar om: Jesu födelse !
Erland Strandås/kårchef

För barn och ungdomar i åldrarna 8-19 år med indelning i olika åldersgrupper. Scouting är en verksamhet där vi tillsammans skapar en meningsfull fritid där barn och ungdomar får lära sig att ta hand om sig själva, varandra, naturen och världen.

I scouterna lär man sig för livet genom "learning by doing". Det kan handla om allt från att elda och surra med rep till att prata om livsfrågor och göra roliga lekar tillsammans.

Scouterna har ingen avbytarbänk. Alla får vara med!

Nyfiken? Klicka här så får du veta mer om spårar-/upptäckarscout och äventyrar-/utmanarscout!

Kontaktperson Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Erland Strandås Kårchef scout