Du är här:Start > Ungdom > Scout

Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Tack alla ledare och scouter för höstterminen! Det blev inte som vi hoppades på grund av coronan. De yngre har kunnat träffas med lite justeringar av aktiviteterna. Tonåringarna fick vi pausa från början av november. Hoppas verkligen inte att ni tappar sugen för det.
Vi hoppas på ett bättre 2021 även om starten blir lite trevande. Just nu vet vi inte exakt vad vi kan och inte kan göra.
Men ledare kommer att planera i mitten av januari och förhoppningsvis kan vi börja träffas mer i vår. Håll utkik här!
Gott Nytt År önskar
Kårchefen Erland
Scouterna drar igång igen onsdagen den 3e februari kl 17:45. Varmt välkommen!

För barn och ungdomar i åldrarna 8-19 år med indelning i olika åldersgrupper. Scouting är en verksamhet där vi tillsammans skapar en meningsfull fritid där barn och ungdomar får lära sig att ta hand om sig själva, varandra, naturen och världen.

I scouterna lär man sig för livet genom "learning by doing". Det kan handla om allt från att elda och surra med rep till att prata om livsfrågor och göra roliga lekar tillsammans.

Scouterna har ingen avbytarbänk. Alla får vara med!

Nyfiken? Klicka här så får du veta mer om spårarscout, upptäckarscout, äventyrarscout och utmanarscout!

Missa inte: Vårt bildgalleri!

Kontaktperson Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Erland Strandås Kårchef scout