Du är här:Start > Vuxen

Vad är meningen med livet?
Vad händer när jag dör?

Är det frågor du ställer dig så ska du gå…

ALPHA
–EN GRUNDKURS I
KRISTEN TRO

Start torsdag 8 feb kl 17–18.45 på VarDagsRum

Vad är Alpha?

En möjlighet för dig att utforska livet och den kristna tron i avslappnad form och en öppen miljö där dina frågor är värdefulla. Alpha är en världsvid kurs i kristen tro och runt 30 miljoner har gått kursen som hålls av olika kyrkor i ca 170 länder.  Nu inbjuder Hjortensbergskyrkan DIG under våren till en kurs 7 torsdagar på fina Café VarDagsRum.

Hur ser en Alphakväll ut?

17.00 Vi inleder med att äta en god giffelsmörgås med tillhörande kaffe / te på Café VarDagsRum i gallerian Västerport
17.30 Sedan ser vi en film som tar upp kvällens ämne. Det kan vara: Vem är Jesus? Varför och hur ska jag be?
18.00 Kvällen avslutas med att vi samtalar kring det aktuella ämnet och andra frågor som är viktiga för deltagarna.
18.45 Avslutar vi kvällen

Kostnad: Endast 500:- för 7 kurstillfällen + en heldag inkl. mat och kursmaterial.

Ställ frågor och skicka anmälan senast 6 februari
till andreas@hjortensbergskyrkan.se el tel. 072 250 76 41