Du är här:Start > Församlingen

En kyrka för hela livet

Hjortensbergskyrkan i Nyköping vill vara en välkomnande församling för människor i olika livssituationer och med olika bakgrund. Vi möts med vår tro, våra tvivel, vår glädje och oro.
Församlingen rymmer bredd och variation i uttrycken av den kristna tron. Och det märks i gudstjänster och i utbudet av verksamheter för alla åldrar.
Vi strävar efter en miljö där tro får växa och där barn och ungdomar stimuleras och utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Hjortensbergskyrkan är en ekumenisk församling och ansluten till Equmeniakyrkan och Pingst – fria församlingar i samverkan, men har sitt ursprung i tre frikyrkoförsamlingar i Nyköping för mer än 40 år sedan.
Vi är närmare 400 medlemmar som bekänner Jesus Kristus som Herre och Frälsare.
Beslutsvägarna är demokratiska och öppna och vi värdesätter dialog.
Kyrkan ligger vackert belägen på en kulle, med Hjortensbergsbadet och Träffen som närmaste grannar.
Välkommen till Hjortensbergskyrkan!