Hjortensbergkyrkan hjälper

Ofta känner vi oss maktlösa när katastrofer inträffar, men vill ändå vara med och att ge stöd och hjälp.

Hjortensbergskyrkan Hjälper är en katastroffond som kan agera snabbt när det händer en katastrof genom att förmedla bidrag till den organisation som är bäst lämpad för just den aktuella situationen och som ofta finns på plats redan innan katastrofen sker.

Genom Hjortensbergskyrkan Hjälper samlas pengar in genom insamlingar, gåvor, kollekter och testamenten. Välkommen med din gåva till plusgiro 17 03 16-4.

Hjortensbergskyrkan är huvudman för verksamheten och kontrollerar den genom sin styrelse och sina revisorer.

För mer information om Hjortensbergskyrkan Hjälper kontakta Sören Öhlund, telefon 070-797 48 76.