Du är här:Start > Församlingen > Medlemskap

En personlig tro

Vägen som leder fram till en personlig tro på Jesus Kristus ser olika ut.

Det finns ett bibelord som varit till stor hjälp för många. I Uppenbarelseboken 3:20 säger Jesus: "Se, jag står vid dörren och bultar. Om någon hör min röst och öppnar dörren skall jag gå in till honom och äta med honom och han med mig".

Att äta tillsammans var när bibeln skrevs ett tecken på djup gemenskap och det är just detta som den kristna tron går ut på, en djup personlig gemenskap med Jesus.

Att bli en kristen handlar om en gåva som vi får ta emot av nåd, alltså gratis. Inte på grund av våra prestationer eller goda gärningar. Jesus säger: "Men åt dem som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt alla som tror på hans namn". Joh 1:12.

Vill du samtala om medlemskap i Hjortensbergskyrkan så kontakta någon av församlingens pastorer.