50 pilgrimsvandringar i vått och torrt har det blivit sedan 2005

Hjortensbergskyrkan har arrangerat pilgrimsvandringar sedan 2005. Pilgrimsvandringen den 1:a oktober var den femtionde vandringen.
Totalt har det har blivit 73 vandringsdagar. Vandringarna har omfattat allt från några timmar inför påskdagens festgudstjänst i Hjortensbergskyrkan till 10 stycken tredagars vandringar. 126 personer har deltagit över 700 gånger.
Hans Nilsson och Albin Andreasson har hållit i planering och genomförande allt sedan starten.
- Skälen för att pilgrimsvandra är många och skiftande, konstaterar Hans Nilsson.
En pilgrimsvandring är för Hans en upplevelse. För att det ska bli en bra upplevelse nämner han bland annat glädjen att få lära sig mer om naturen och gemenskapen med kända och nya vandrare.
Att Hans är en engagerad pilgrimsvandrare råder det inget tvivel om. Han nämner en hel rad av pilgrimsvandringens lockelser. Läs gärna om Hans lockelse att uthålligt pilgrimsvandra här >>>
Hans konstaterar till slut:
- Och sist men inte minst att få längta till nästa vandring!

Publicerat den 5 oktober