Den lokala församlingen har ett globalt uppdrag

Välkommen till missionsgudstjänst söndag 16 januari 11:00. I gudstjänsten medverkar Niclas Collén, som är verksamhetsledare på IBRA radio.
- Jag är passionerad över den lokala församlingens globala uppdrag att nå alla folk med evangelium, säger Niclas Collén med eftertryck.
Insamlingen som tas upp under gudstjänsten delas mellan Equmeniakyrkans internationella mission och IBRA radio.
Hela januari pågår Equmeniakyrkans insamlingsperiod till den internationella missionen. I år med temat "Se jag vill bära ditt budskap Herre".
Niclas Collén berättar att IBRA radio med media som verktyg når öppna hjärtan i slutna länder, bland annat i Sahelområdet från Senegal till Sudan i Nordafrika och i Centralasien. Under gudstjänsten berättar han mer om detta arbete.

Vill du ge en gåva kan du sätta in den på församlingens plusgiro 23 30 21-5 eller swisha på nummer 123 603 35 34. OBS! ange "Internationellt".

Publicerat den 2 januari