Hjortensbergskyrkan för Världens Barn

Så heter Hjortensbergskyrkans nyskapade evenemang på Världens Barns hemsida. Nu med en egen QR-kod så det går att följa hur mycket församlingen samlar in!

Hjortensbergskyrkan avstår från insamlingsbössor i år eftersom alltfler saknar kontanter. Gå in på Världens barnas hemsida direkt till Hjortensbergskyrkans egen gåvosida och ge din gåva. Klicka här Världens barn Hjortensbergskyrkan Ändra  summan från 1 kr till ditt belopp! Med viss fördröjning kan man där följa hur mycket som samlat in.
Pengarna från Radiohjälpens årliga insamling går till ett stort antal organisationer, alla med 90-konto, däribland PMU, Diakonia, Läkarmissionen och Act Svenska kyrkan. Men även till Röda Korset, Rädda barnen och Svenska Afghankommitten, med flera, som alla fått oöverstigliga uppgifter i Afghanistan senaste tiden.
Behoven är i år extra stora på grund av pandemin som medfört färre barn i skolan, nedlagda vaccinationsprogram och fler barnäktenskap. Läs gärna mer på Världens Barns egen hemsida.

En affisch i med församlingens QR-kod finns även att scanna i kyrkan.
De stora insamlingsdagarna är 24-25 september och 1-2 oktober. Församlingens evenemang och QR-kod fungerar till årets slut.
TV-galan är den 1 oktober, men swisha gärna din gåva via församlingens egen QR-kod redan idag!

Publicerat den 6 september