Många nya scouter

Scoutinvigningen 18 oktober blev mycket lyckad. Vi har senaste tiden fått många nya scouter. Det märktes verkligen när Spårarna (de yngsta 7-9 år) skulle få sina märken. Högtidligt och spännande! När alla grupper och nya ledare hade blivit invigda vidtog traditionellt fika och bildvisning för alla. Bland annat från sommarläger och hajker med barn från andra scoutkårer. Kul att se att vi också är med i en världsvid fredsrörelse med cirka 65 miljoner (!) medlemmar. Tack alla som kom och gjorde det till en fest!

Det har varit en stor tillströmning av scouter senaste tiden vilket vi är jätteglada för. Det blir roligare när man är många och man kan göra mer saker och församlingens kontaktyta ökar.

Därmed behöver vi också fler ledare för detta växande arbete. Om du känner själv att du vill hjälpa till eller har tips på någon passande person får du gärna höra av dig till någon av de anställda i kyrkan eller Erland Strandås.

Ledarna

Publicerat den 2 november