Missionsgudstjänst på YouTube

Söndagen den 22 november klockan 11.00 är det
missionsgudstjänst i Hjortensbergskyrkan.

Billy Johansson predikar och ger aktuell missionsinformation. Denna del av gudstjänsten är inspelad på grund av coronarestriktioner.

Gudstjänsten sänds på YouTube, Hjortensbergskyrkan >>>

Under gudstjänsten tas ett andrahandsoffer upp till Doon Bible College/DBC i Dehra Dun. Pengar som kommer att gå till något av de nödvändiga renoveringsprojekten, nu när undervisningen sker online på grund av corona.

Billy Johansson var missionär i Indien under 14 år på 70-och 80-talet, de tre sista åren som rektor på DBC.

Därefter har han arbetat 10 år på PMU med ansvar för Asien och fram till pensionen som ansvarig för Smyrna församlingens mission.

Han är nu ansvarig för Smyrnas mission i Indien och har tät kontakt med DBC samt skolor och församlingar i bland annat Bhatwari i Himalaya och Chutmalpur.

Han ledde en innehållsrik gruppresa till dessa områden
2018. Fyra resenärer deltog från Hjortensbergskyrkan.

Här kan du läsa mer om Hjortensbergskyrkans internationella mission >>>

Publicerat den 13 november