Nytt nummer av KONTAKT i ny form

Församlingstidningen KONTAKT handlar en hel del om sång och musik denna gång.

Församlingens musikaliska nestor Sigvard Karlsson talar om vilken påskpsalm som betyder mest för honom: Herren lever, våga tro det!

Pastor Lisbeth Stigemyr reflekterar över påsksången Dina händer är fulla av blommor.
- Det finns hopp i alla situationer där någon eller något trasats sönder. Det är själva centrum i den kristna tron.

Under rubriken "Musiken är ett uttryckssätt i Gudstjänsten" intervjuas Mats Järpehag. Söndagen den 29:e mars uppförs Jesu sju ord på korset. Musiken och texterna är en blandning av gospel, pop, klassisk körmusik, blandat med ren textläsning. De sju orden är en samling av de ord som Jesus enligt evangelierna uttalade när han hängde på korset. Programmet framförs av församlingens alla musikteam tillsammans under Mats Järpehags ledning.

En artikel handlar om korset som ska resas utanför kyrkan och att torkning pågår.

Kalendern fyller ett uppslag i tidningen och sträcker sig från mars fram till mitten av juni.

Publicerat den 1 februari