Samtal om tron är temat i senaste Kontakt

Pastor Lisbeth Stigemyr skriver under rubriken "Vad hjärtat är fullt av" bland annat att ...vi kan alla behöva fundera över både vad tystnaden och öppenheten gör med våra liv. När blir vi ensamma med det som vi skulle må väl av att dela med någon annan. När är vi tysta med erfarenheter som någon annan skulle må bra av att vi delar. När delar vi sådant som vi skulle må bra av att behålla för oss själva...

Snart får vi fira påsk igen och samlas kring det mest centrala i kristen tro. I Kontakt finns påskveckans samlingar och gudstjänster. Mellan påsk och pingst kommer gudstjänsterna i Hjortensbergskyrkan att lyfta teman som har med samtal om tro att göra.

Rebecka Gustafsson Lönnroth är en av fyra som delar personliga bibelord, hon gör det med några verser ur Psalm 121.
Solen skall inte skada dig om dagen, inte månen om natten.
Herren bevarar dig från allt ont, från allt som hotar ditt liv.
Herren skall bevara dig i livets alla skiften nu och för evigt.

Det finns notiser om en inspirationshelg för dig som är nyfiken på kristen tro, vårkonsert, pilgrimsvandringar, tjejfrukostar med mera.

Kontakt kan du läsa i pdf-format här >>> eller hämta ditt eget exemplar i Hjortensbergskyrkan.

Publicerat den 4 oktober