Vem söker Gud idag

Under temat VÅGA TRO inbjuder Hjortensbergskyrkan till samlingar och gudstjänster 11 - 19 mars.

- Att våga tro är att våga närma sig Gud från den plats där du befinner dig, säger Pär Alfredsson, evangelist i Equmeniakyrkan .

Att Pär Alfredsson gillar temat Våga tro av många anledningar är förstås ingen vild gissning.
- Min starka upplevelse är att det idag är lätt att prata om andlighet och tro. Då är det gott att kunna inbjuda till en tro som gör anspråk på att bära oss genom allt, säger han med eftertryck, och en Gud som älskar oss och vill ge oss hopp.

Pär Alfredsson hoppas att alla samlingar skall kännas välkomnande för dig som vill veta mer om kristen tro.
- Att våga tro är att våga närma sig Gud från den plats där du befinner dig!

Vad gör en evangelist när han inte predikar?
- Utöver uppdraget att vara evangelist och kallelsen som den vilar på, är jag brandman sedan 25 år tillbaka, idag som styrkeledare inom Öckerö räddningstjänst. Jag åker motorcykel, är havande med Harley och gillar att vara på havet. Är också pappa till tre goa ungdomar.

Vad förväntar du dig av dagarna i Hjortensbergskyrkan?
- Min bön och längtan är att våra liv och hjärtan skall få beröras av Jesus och att fler får lära känna Honom!

KORT OM PÄR ALFREDSSON
Bor på Öckerö och gillar IFK Göteborg.
Kom till tro 17 år gammal och sedan dess en spridare av det glada budskapet att Jesus Kristus är Herre.
Evangelist i Equmeniakyrkan och styrkeledare i Öckerö räddningstjänst.
MC-knutte som drömmer om att få åka en egen Harley Davidsson.

Publicerat den 19 januari