Barnledare till Hjortensbergskyrkan i Nyköping

De senaste åren har vi haft en spännande utveckling när det gäller barn och ungdomar i Hjortensbergskyrkan. I princip alla våra grupper har vuxit i antal deltagare och vi har även glädjen att ha fler nya ledare i vårt ledarteam.
Nu vill vi från hösten 2018 anställa en person med inriktning på barn. Tjänsten är i utgångsläget på 40% - 60% men storleken kan diskuteras beroende på innehåll.

Vi söker en barnledare som:

• Tar huvudansvar för och utvecklar vårt arbete bland barnen.
  • Längtar efter att barnen ska få lära känna Jesus och se församlingen som en naturlig del av sina liv.
  • Hjälper barnen att bli trygga i sig själva och växa i sina gåvor
  • Är med och arbetar för hela familjens plats i församlingen

I tjänsten ingår bla ett huvudansvar för att leda och utveckla vår söndagsskola Äventyret & XL Ledarvård och ledarsamtal. Vara med och stötta vårt scoutarbete. En frihet att tillsammans med församlingen utveckla barnarbetet med nya grupper och verksamheter. Planera för och delta i barnläger. Ingå i församlingens ungdomsråd.

Möjlighet att använda sång och musik är meriterande.

Tjänsten är på 40%-60%, med tillträde hösten 2018.
Som barnledare ingår du i ett arbetsteam med två andra pastorer, ungdomspastor samt många församlingsmedlemmar som arbetar som ideella ledare i barn- och ungdomsarbetet.

Om Hjortensbergskyrkan
Hjortensbergskyrkan är en växande ekumenisk församling med närmare 400 medlemmar. Vi är en del av Equmeniakyrkan och Pingst FFS.

Ansökan skickas på mail till lennart.nylander@live.se.

För mera information kontakta
Lennart Nylander, v ordf
lennart.nylander@live.se

Lisbeth Stigemyr, pastor och föreståndare
lisbeth@hjortensbergskyrkan.se

Här kan du kort se en sammanfattning av hur vårt ungdomsarbete ser ut nu.