Ungdomspastor till Hjortensbergskyrkan i Nyköping

Vi söker dig som:

• vill hänga med oss ungdomar och vill hjälpa till att utveckla vårt ungdomsarbete.
  • längtar efter att unga människor skall få tag på Jesus och lära sig mer om vem Han är.
  • vill vara med och se oss växa som människor och växa i vår tro.
  • vill knyta kontakter och göra vårt ungdomsarbete ännu mer känt i Nyköping.

Som person får du gärna vara initiativrik, påhittig, gilla att umgås på fritiden, spontan, en som tar sig tid att prata med och lyssna till alla ungdomar, ha humor och viktigast av allt VARA EN BRA ANDLIG LEDARE.

Du har en pastorsutbildning från THS, eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av att arbeta med ungdomsarbete och leda andra är meriterande

Tjänsten är på 80%, med tillträde september 2018.
Som ungdomspastor ingår du i ett arbetsteam med två andra pastorer, barnledare samt många församlingsmedlemmar som arbetar som ideella ledare i barn- och ungdomsarbetet.

Om Hjortensbergskyrkan
Hjortensbergskyrkan är en växande ekumenisk församling med närmare 400 medlemmar. Vi är en del av Equmeniakyrkan och Pingst FFS.

Sista ansökningsdag är den 18 mars 2018 och vi behandlar ansökningarna fortlöpande.
Ansökan skickas på mail till lennart.nylander@live.se.

För mera information kontakta
Lennart Nylander, v ordf
lennart.nylander@live.se

Lisbeth Stigemyr, pastor och föreståndare
lisbeth@hjortensbergskyrkan.se

Här kan du kort se en sammanfattning av hur vårt ungdomsarbete ser ut nu.