Förskolan Klippan

I en separat byggnad i direkt anslutning till Hjortensbergskyrkan ligger förskolan Klippan, som bedrivs av Stiftelsen Hjortensbergskyrkan.

Närheten till skog, lekpark samt stora grönområden ger goda möjligheter till uteaktiviteter. Vi är ute i alla väder och tar tillvara alla tillfällen där barnen kan utvecklas fysiskt och psykiskt.

Förskolan verksamhet bedrivs:

• På kristen grund
  • Med uteaktiviteter varje dag, året runt
  • Med mat som lagas på förskolan, och är i första hand svensk, närproducerad och ekologisk
  • Lek och lekfull inlärning

Gruppen består av 16 barn i åldern 1 – 6 år. Klippan har en egen kö och det är samma taxa som på kommunens förskolor. Det finns möjlighet att anmäla ditt barn till kön genom Kontakt och intresseanmälan nedan.

På förskolan arbetar förskolechef/förskollärare Kerstin Holm, barnskötare Maria Bjöörn, barnskötare Lydia Kant och förskollärare Anna-Carin Johansson.