Du är här:Start > Vuxen > Omsorg > Korset växer fram

Är du varslad eller uppsagd?

Hjortensbergskyrkan vill vara en mötesplats för människor i olika livssituationer. En plats där man, mitt i livet, ska kunna känna att här finns en plats för mig. Hit kan jag komma i både glädje och sorg, när livet känns lätt men också när problemen hopar sig.

Många företag i Nyköping har aviserat att man tänker dra ner på personal, att man kommer att lägga varsel. Eberspächer är den största arbetsgivaren men även andra företag drabbas.

Eftersom vi i Hjortensbergskyrkan vill vara kyrkan ”mitt i samhället” så vill vi försöka vara ett stöd för dig som drabbats av varsel, uppsägning eller kanske arbetslöshet. Vi vill ställa upp för dig som på grund av detta upplever att du är i en kris och lider av oro, ångest eller sömnsvårigheter.

Vi öppnar därför möjligheten för dig och dina anhöriga att få ett eller flera personliga, stödjande samtal som är kostnadsfria. Vi ber gärna för din situation. Givetvis sker dessa samtal under tystnadsplikt.

Du kommer att möta en eller två personer som har församlingens uppdrag att möta människor för samtal eller förbön. Detta innebär inga förpliktelser från din sida.

Välkommen att maila asa.sellerfors@blixtmail.se för att boka en tid för samtal.

Välkommen!