Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Hoppas alla scouter haft en bra sommar! Det har varit en annorlunda sommar utan läger men vi hoppas på nya möjligheter längre fram.

Vi startar nu höstterminen för våra grupper:
  • Spårare och Upptäckare börjar onsdag 23 september kl 17:45.
  • Äventyrare och Utmanare börjar söndag 20 september kl 13.
Tänk på att det fortfarande är pandemitider! Stanna hemma om du känner dig sjuk.
Tänk på att hålla avstånd under träffarna. Vi får busa och kramas efter pandemin.
Vi kommer att se till att det finns handsprit vid samlingarna.
Vi ber om Guds beskydd i allt vi gör!
VÄLKOMNA!
hälsar Ledarna

För barn och ungdomar i åldrarna 8-19 år med indelning i olika åldersgrupper. Scouting är en verksamhet där vi tillsammans skapar en meningsfull fritid där barn och ungdomar får lära sig att ta hand om sig själva, varandra, naturen och världen.

I scouterna lär man sig för livet genom "learning by doing". Det kan handla om allt från att elda och surra med rep till att prata om livsfrågor och göra roliga lekar tillsammans.

Scouterna har ingen avbytarbänk. Alla får vara med!

Nyfiken? Klicka här så får du veta mer om spårarscout, upptäckarscout, äventyrarscout och utmanarscout!

Missa inte: Vårt bildgalleri!

Kontaktperson Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Erland Strandås Kårchef scout