För sjunde året i rad anordnar Hjortensbergskyrkan en ungdomshelg, som kallas Stand Up. I år har vi dock tänkt göra lite annorlunda än tidigare år. Istället för att ha ett eget kvällsmöte på fredagen, så kommer vi åka till Västerås på "Pre:Unite". På lördagseftermiddagen ses vi och har en aktivitet, innan vi har ett kvällsmöte här på lördagen. Helgen avslutas som vanligt med söndagens 11-gudstjänst.

Datum: 18-20 oktober 2019
Plats: Hjortensbergskyrkan
Kontakt: Ungdomspastor Mark Cronin, 072 250 76 38, mark@hjortensbergskyrkan.se
Kostnad: 100 kr (för resa till Västerås, middag på lördagen och fika efter kvällsmötet på lördagen)
Betalas på plats, kontant, swish eller med kort
Ålder: 13-25. Alla, oavsett ålder, är välkomna på kvällsmötet på lördagen och söndagsgudstjänsten.
Övernattning: Ingen övernattning i kyrkan i år.
Anmälan: Anmälan sker via sms till Mark, 072 250 76 38. Skriv "Jag, [namn] vill vara med på Stand Up!"

FREDAG
17:20 Samling vid kyrkans parkering
Obs! Ta med snacks/färdkost till bussresan! Vi kommer inte stanna på vägen.
17:40 Bussresa till Västerås
ca. 01:00 Tillbaka i Nyköping

LÖRDAG
14:00 Lagkamp