Hjortensbergskyrkans Ungdom

Hjortensbergskyrkans ungdom, HKU, är en egen demokratisk förening med styrelse och ett årsmöte där alla medlemmar har rätt att framföra sin åsikt. HKU fungerar som en paraplyorganisation för all ungdoms- och barnverksamhet i Hjortensbergskyrkan.

Föreningens mål är bland annat att visa på Jesus och på människans unika värde och frihet tillsammans med hennes ansvar för hela Guds skapelse.

HKU vill också hjälpa barn och ungdomar till personlig utveckling och självständiga ställningstaganden. Föreningen arbetar också aktivt mot våld och droger.

Utöver de verksamheter som bedrivs varje vecka arrangerar HKU också till exempel gudstjänster, läger, hajker och olika träffar under året.

Medlemsavgiften är 200:- per kalenderår. Vi vill att så många som möjligt betalar årsavgiften, men om man inte kan eller vill så går det att vara medlem utan att betala avgiften. I medlemsskapet bl a. en olycksfallsförsäkring som gäller under, samt till och från, aktivitet.

Medlemsavgiften betalas via Postgiro eller Swish.
Postgiro-nr 56 88 53-6, Hjortensbergskyrkans Ungdom
Swish-nr 123 388 73 79
Märk inbetalningen med namn

Alla våra verksamheter har en egen ekonomi, och vi uppskattar om du som kan & vill, bidrar med en stödsumma. Om du vill ge ett bidrag så kan du använda samma postgiro-/swishnr som ovan.