Du som är född 2004 eller 2005, kom med på konfan i höst!
Infoträff den 18e september kl 18.00

Kom på Konfirmation i Hjortensbergskyrkan där vi pratar om och utforskar det som berör dig som är ung i livet och kristen tro.

Vad innebär ett år som konfirmand i Hjortensbergskyrkan? En chans att fundera över livet och livets frågor. Vem är jag? Vad tror jag på? Existerar Gud? Varför läser man fortfarande bibeln? Finns det en mening med livet? Hör Gud mina böner? Vad ska hända i framtiden?

Vi ser konfirmationsåret som en chans för dig som åttondeklassare att fundera över vad du tror på, ställa frågor, pröva och lära dig mer om dig själv, dina värderingar och om ett liv tillsammans med Gud.

Under året planerar vi att:

• Ha en eller två heldagar/övernattningar i Nyköping.
  • Åka på ett läger eller utlandsresa på våren.
  • Träffas en gång i veckan med undervisning, fika, samtal, gruppövningar, sång, musik, andakt och mycket mer.

Avslutning blir en helg i månadsskiftet aug/sep.
Vi kommer delta på en del gudstjänster och även någon fredagskväll ingår i programmet.

Intresserad? Välkommen på informationsträff för föräldrar och konfirmander den 18 september kl 18.00 i Hjortensbergskyrkan!
Uppstartshelg blir helgen 5-6 oktober. Boka in det redan nu!

Vad kostar det?
Vi vill att alla ska ha råd att gå konfa. Det enda man betalar för är en självkostnadsavgift för övernattningar, resan och mellanmål. Avgiften avgörs alltså av vart vi åker på läger/resa. Kyrkan bjuder på undervisning, konfaboken vägens folk och en egen bibel.

Välkommen att vara med oss oavsett hur din tro ser ut eller tidigare erfarenheter av kyrkan!

För mer information kontakta pastor Andreas Holm, telefon 072 250 76 41.

Ledare Konfa

Andreas Holm Pastor och bitr. församlingsföreståndare