Du är här:Start > Ungdom > Konfirmation

Konfirmation

Kom på konfirmation i Hjortensbergskyrkan med start hösten 2020. Vi pratar om och utforskar det som berör dig som är ung i livet och kristen tro.

Vad innebär ett år som konfirmand i Hjortensbergskyrkan? En chans att fundera över livet och livets frågor. Vem är jag? Vad tror jag på? Existerar Gud? Varför läser man fortfarande bibeln? Finns det en mening med livet? Hör Gud mina böner? Vad ska hända i framtiden?

Konfirmationsåret är en chans för dig som åttondeklassare att fundera över vad du tror på, ställa frågor, pröva och lära dig mer om dig själv, dina värderingar och om ett liv tillsammans med Gud.

Under året planerar vi att:

• Ha en eller två heldagar/övernattningar i Nyköping.
  • Åka på ett läger eller utlandsresa på våren.
  • Träffas en gång i veckan med undervisning, fika, samtal, gruppövningar, sång, musik, andakt och mycket mer.

Avslutning blir en helg i månadsskiftet aug/sep.
Vi kommer delta på en del gudstjänster och även någon fredagskväll ingår i programmet.

Välkommen att vara med oss oavsett hur din tro ser ut eller tidigare erfarenheter av kyrkan!

För mer information kontakta pastor Andreas Holm, telefon 072 250 76 41.

Ledare Konfa

Andreas Holm Pastor