Du är här:Start

Hjortensbergskyrkan i Nyköping söker medarbetare till barn- och ungdomsarbetet!

Hjortensbergskyrkan är en ekumenisk församling. Vi tillhör Equmeniakyrkan och Pingströrelsen. Församlingen har ca 400 medlemmar.
Vi vill vara EN KYRKA FÖR HELA LIVET.
Det innebär att vi alltid vill göra medvetna och strategiska val nedåt i åldrarna och utåt i fokus.

Nu söker vi medarbetare till tre tjänster
• Ungdomspastor 50%
• Ungdomsledare 50%
• Barnledare 50%

Vår vision är att Genom kärleksfull gemenskap utveckla lärjungar till Jesus Kristus
Som ledare/pastor kommer stor vikt ligga på att bygga gemenskap, göra lärjungar och vinna nya. Vi vill nå människor/barn/unga som inte redan är med i gemenskapen. Även administration, koordinering, praktiskt arbete och att stötta, utveckla och inspirera de frivilliga ledarna ingår i arbetet.

Vi har ett stort och växande ungdomsarbete. Nya ungdomar hittar hit och finner en tro på Jesus.
De verksamheter som bedrivs är fredagskvällarnas ungdomssamlingar med tillhörande gudstjänst, konfirmationsundervisning, egna läger och hemgrupper för ungdomar.
Ungdomspastorn ska ha erfarenhet och relevant utbildning.
Ungdomsledaren ska vara i åldern 20-25 år, ha mycket energi och kunna umgås med ungdomarna.

Vårt barnarbete har flera inriktningar så som söndagsskolan Äventyret med ett 30-tal barn i olika åldersgrupper, scouting, musik-verksamheten Soul Children och en barnkör
Som barnledare är du en inspiration och ett viktigt stöd till de engagerade frivilliga, utformar och medverkar praktiskt.

Som anställd ingår du i ett medarbetarteam av två pastorer och frivillig kontorspersonal.

Du är en person som älskar Jesus och människor
Du är en ledare som främst arbetar tillsammans med församlingens alla engagerade frivilliga för att nå målet.
Du har förmågan att samla barn och ungdomar.

Är detta du?

Kallar Gud dig att vara en del av att leda och utveckla barn och unga?

Tjänsterna är projektanställning för läsåret 2021-2022. Det kan vara möjligt för rätt person att kombinera två av tjänsterna.

Anställningarna sker löpande. Start 15 augusti eller enligt överenskommelse.

Mer information om oss finner du på vår hemsida och Facebook-sida.

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Ansökningarna behandlas löpande.
Ansökan med CV, personligt brev och referenser skickas till
ordforande@hjortensbergskyrkan.se. Den adressen kan även användas om du vill kontakta oss för att fråga om någon av tjänsterna.

Medarbetarte

Pelle Rosdahl Pastor och församlingsföreståndare

pelle@hjortensbergskyrkan.se

Andreas Holm Pastor

andreas@hjortensbergskyrkan.se

Johan Ljung Ungdomspastor

johan@hjortensbergskyrkan.se

Niklas Bjernhagen Sjukhuspastor

sjukhuskyrkanNln@regionsormland.se

Om mig: Sjukhuskyrkan finns på Nyköpings lasarett vardagar 8-17 samt med beredskap helgdagar 8-17. Telefon 0155-24 71 10.
Sjukhuskyrkan, entré 20, plan 1. Där finns expedition samt ett ”Stilla rum”.

Hope Piper Barn- och ungdomsledare

hope@hjortensbergskyrkan.se