Du är här:Start > Vuxen > Bönekurs

Bönekurs

Församlingens vision är att utveckla lärjungar till Jesus. Därför vill vi ge en ny möjlighet att gå bönkursen online. Över 60 personer i Hjortensbergskyrkan har redan gått den. Detta är en nyinspelad version av kursen. Den är nu översatt till svenska. Kursen består av åtta kurstillfällen med inspelad undervisning och sedan deltagarsamtal. Kursen passar både för den som är ny i tron eller varit kristen länge. Kursen är även för dig som aldrig har känt dig som en ”bönemänniska”. Alla har mer att utforska och upptäcka i bönens värld.
Det går utmärkt att hänga på som hemgrupp om man vill utveckla bönen tillsammans.
Här finns en lite trailer

Vi möts på zoom men bestämmer dag och tid utifrån vilka som anmäler sig. Eventuellt blir det dagtid.