Dansgruppen Himlastegen

Dans och rörelse i Guds närhet! En kravlös gemenskap som försöker variera olika dans -och musikstilar efter gruppens förutsättningar.

- Himlastegen är en grupp på ett tiotal personer, säger Kerstin Nordmark. Vi är varken unga eller vältränade, men vi har upptäckt att dans är en källa till glädje och en väg till gemenskap med Gud och varandra.

Himlastegen består inte av perfektionister, det är mycket skratt på gruppens träffar. Enda kravet för att vara med är att ”modet är något större än rädslan”(ur en dikt av Margareta Melin).

Himlastegen har också kontakt med Psalto, en kristen dansgemenskap i Sverige med förgreningar i många länder. Genom den kan man få åka på danshelger i Sverige och även utomlands,

Välkommen att pröva på! Dansgruppen träffas varannan måndag 18.00.

Kontaktperson är Kerstin Nordmark, telefon 070-622 81 72, eller Hjortensbergskyrkans expedition, telefon 0155-28 84 16.