Du är här:Start > Vuxen > MC-gänget HKMC

Vi gillar motorcyklar

Om du också gillar motorcyklar så är du välkommen med i vårat MC-gäng i Hjortensbergskyrkan, HKMC, som träffas ibland både med och utan motorcykel.

Vi har inget organiserat program utan brukar ha några gemensamma åkningar under säsongen. Ibland åker vi till mässor, träffas på hösten för att fika, titta på bilder, någon gång besök av en föredragshållare och förstås pratar vi motorcyklar vilket är ett outtömligt ämne, och drömmer om nästa säsong.

Vi tycker det är trivsamt att träffas omkring vårt intresse och kul att åka tillsammans.

En del av oss är med i Hjortensbergskyrkan och många andra har hittat hit genom vänner och bekanta. En skön blandning av såväl motorcyklar som de som sitter på sadeln.

Hör gärna av dig till någon av oss så berättar vi mer. Nils-Gunnar Tordegård, telefon 070-627 15 53, Kerstin Holm, telefon 073-356 46 44 eller Lennart Forss, telefon 070-666 91 11.