Du är här:Start > Vuxen > Pilgrimsvandring

Välkommen att pilgrimsvandra
i Bråvikens vackra kustlandskap

Hjortensbergskyrkan inbjuder till en

pilgrimsvandring lördagen den 21 maj klockan 9.00.

Vi möts vid Hjortensbergskyrkans parkering klockan 09.00 och beräknar att vara tillbaka senast 15.00. Samåkning i möjligaste mån.

Vandringen startar vid badplatsen vid Västra Kovik. På en mindre skogsväg tar vi oss till Utterviks sommarstugeområde och vidare ner till Utterviks badplats. Vandringen fortsätter på Sörmlandsleden (etapp 38) till Gullängsberget. Därefter tillbaka till Västra Koviks badplats och parkeringen.

Medelsvår vandring enligt Sörmlandsleden. Cirka 8 kilometer. Bestigningen av Gullängsberget är vandringens höjdpunkt och utmaning!

Under vandringen rastar vi ett par gånger, fikar, äter vår egen matsäck. Vi delar några reflektioner och vandrar ett stycke under tystnad.

Ingen anmälan. Kontakta Hasse Nilsson, 070-444 34 07 eller Albin Andréasson, 073-524 14 29 vid eventuella frågor.