Du är här:Start > Vuxen > Pilgrimsvandring

Välkommen att pilgrimsvandra rundslingan vid Gälkhyttan

Hjortensbergskyrkan inbjuder till en pilgrimsvandring på Sörmlandsleden lördagen den 3:e oktober.
Vandringens cirka 7 km går bland annat på en före detta banvall efter en tidigare skogsbruksjärnväg. Rastplatsen i Pilhyttedammens naturreservat vid Överdammen är en pärla. Vi passerar över dammluckor som reglerar vattenflödet mellan Överdammen och Pilhyttedammen och rundar Porsmossen.
Under vandringen rastar vi ett par gånger, fikar, äter vår egen medhavda matsäck. Vi delar några reflektioner och vandrar en bit under tystnad.
Pilgrimsvandringen sker ansvarsfullt utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Vi möts vid Hjortensbergskyrkans parkering klockan 09.00 och beräknar att vara tillbaka senast 16.00.
Ingen anmälan. Kontakta Hasse Nilsson, 070-444 34 07 eller Albin Andréasson, 073-524 14 29 vid eventuella funderingar.