Du är här:Start > Vuxen > Pilgrimsvandring

Inbjudan till en tre dagars pilgrimsvandring

Pilgrimsvandringen är den 10 - 12 maj 2018 med boende på Hjälmaregården, vid stranden av Hjälmaren. Vi vandrar max 10 km varje dag med lätt dagspackning.

För 9:e året inbjuder Hjortensbergskyrkan till en pilgrimsvandring under Kristi Himmelsfärdshelgen.
Vandringarna sker på Vinön och preliminärt i Dovrasjödalen och på Ringsbergsleden.
En möjlighet att växla livstempo, om än bara för några dagar. Förmodligen är det lite av varje som gör att vi ser fram mot att knyta på oss kängorna och ge oss ut på vandring i fagra maj.
Den totala kostnaden är 1 600:- och inkluderar bilresa ca 30 mil, två övernattningar i 4-bäddsrum (exklusive lakan och handdukar) på Hjälmaregården, samt tre middagar, två lunchpaket och två frukostar.
Samåkning från Hjortensbergskyrkans parkering, Nyköping.
Förträff Anmälda deltagare inbjuds till en förträff den 16 april klockan 19.00 i Hjortensbergskyrkan.
Anmälan senast den 3 april Antalet deltagare är begränsat till cirka 20.
Vandringsledare, som gärna svarar på frågor om vandringen, är
Hasse Nilsson 0155 - 22 03 03, 070 - 444 34 07    Albin Andréasson 073 - 524 14 29