Du är här:Start > Vuxen > Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandringar 2017

• Den 17 februari kl 19.00 vandrar vi ett par timmar ute på Linudden i mörker. Där delar vi ljuset, mörkret, tystnaden och lyssnandet. Anmäl ditt intresse, ej bindande, till Albin Andreasson så får du information om samåkning med mera per e-post två dagar innan vandringen.

• Påskdagensmorgon klockan 09.00 blir det en kortare pilgrimsvandring innan gudstjänsten tar vid iHjortensbergskyrkan. Samling på parkeringen vid kyrkan. Ta med fika.

• För 8:e året i rad arrangeras en vandring under Kristi Himmelsfärdshelgen, 25 -27 maj. Vandringen är kustnära och på Torrö i Tjustskärgård i ett av sydsveriges störstga naturskyddade och minst exploaterade områden med lätt dagspackning, max 15 km varje dag. Läs mer om denna pilgrimsvandring här >>>

• Hösten bjuder på en dagsvandring den 7 oktober.

Har du frågor så kontakta Hasse Nilsson, 0155-22 03 03, eller Albin Andreasson, 073-524 14 29.