Du är här:Start > Vuxen > Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandringar 2018

• Fredagkvällen den 2:a mars kl 19.00 vandrar vi ett par timmar ute vid Strandstuviken och delar ljuset, mörkret, tystnaden och lyssnandet. Anmäl gärna ditt intresse, ej bindande, till Albin Andreasson så får du information om samåkning med mera per e-post ett par dagar innan kvällsvandringen. Ta med fika! Samling på parkeringen vid kyrkan.
  • Påskdagensmorgon den 1 april, kl 09.00 blir det en kortare pilgrimsvandring på kända och okända lättgångna stigar i Ekensbergsskogen. Därefter påskdagsgudstjänst i Hjortensbergskyrkan. Samling på parkeringen vid kyrkan. Ta med fika!
  • För 9:e året i rad arrangeras en tredagars pilgrimsvandring under Kristi Himmelsfärdshelgen, 10 -12 maj. Vi vandrar med lätt dagspackning max 10 km varje dag. Vi bor på Hjälmaregården och vandrar bland annat på Vinön en av dagarna. Information om vandringen >>>
  • Hösten bjuder på en dagsvandring den 6 oktober. Information om denna dagsvandring kommer efter sommaren.
Har du frågor så kontakta Hasse Nilsson, 0155-22 03 03, eller Albin Andreasson, 073-524 14 29.