SENIORER OCH DAGLEDIGA

TRÄFFAS OCH TRIVS I RPG

PROGRAM JAN - APRIL 2022

Från och med den 12 januari krävs giltigt Covid-bevis av alla som deltar i RPGs samlingar (18 år eller äldre). De som av medicinska skäl inte kan ta Covid-vaccin ska istället visa upp ett läkarintyg på detta.

Det är viktigare än någonsin att stanna hemma om man känner sig det minsta sjuk.

25 jan HUMOR I HELGADE HYDDOR

”Vi behöver spontan tokighet omkring oss, så att vi får användning för de skrattmuskler Herren har utrustat oss med.” Irene och Roberth Johansson.

8 feb BISKOP JOHAN DALMAN KÅSERAR

Att vara biskop i både slott och koja. Och hur han fick tron på Jesus med sig från unga år, där mamma och mormor spelade en viktig roll.

22 feb ÅRSMÖTE

Tårtbuffé.

8 mars MUSIK SKA BYGGAS UTAV GLÄDJE

Kyrkomusikerna Cecilia Norinder och Per Gustafsson från Nyköpings församling tar oss med på en inspirerande stund i visornas och psalmernas värld.

22 mars GLÖMSKA - NORMALT ELLER EN DIAGNOS

5 april GAMMALT ÄR VÄRDEFULLT - PÅ FLERA SÄTT

Tomas och Fredrik från Auktionsfirman Gomér Andersson, Nyköping lotsar oss i antikviteternas värld.

För ytterligare information maila till rpg.nykoping@gmail.com

Samlingarna är tisdagar kl 14.00 i Hjortensbergskyrkan.

Bowling onsdag eftermiddag. Anmälan till Göran Warenmo 070 669 41 08.

Nyköpings RPG förening är en del av RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap), som är en rikstäckande och partipolitiskt oberoende organisation. Berikande upplevelser genom resor, pensionärsdagar och gemenskapsveckor ingår också i verksamheten. Kontaktperson är Sören Ölund 070 797 48 76.

I samverkan med Riksförbundet Pensionärsgemenskap/RPG och Studieförbundet Bilda.