SENIORER OCH DAGLEDIGA

TRÄFFAS OCH TRIVS I RPG

15 OKTOBER OBS FREDAG KLOCKAN 09.00 - 11.00

Bli säker digital

Internetsstiftelsens utbildning via Youtbue. En förmiddag som gör dig till en säkrare användare av internet.

27 OKTOBER OBS ONSDAG KLOCKAN 13.30

”Musiknostalgi för er” med TONIÅREN

Plats Oppebykyrkan, Nyköping

9 NOVEMBER KLOCKAN 14.00

Att vara jordens salt 2021

Elisabeth Sandlund Ekonomijournalist på SvD under nästan tre decennier, redaktionschef på Kyrkans Tidning och chef på Dagen i flera omgångar. Författare bland annat till boken Drabbad av det oväntade, som handlar om hennes plötsliga omvändelse från ateist till kristen.

23 NOVEMBER KLOCKAN 14.00

45.000 mil på polismotorcykel

Stefan Tranemyr.
Önskar du skjuts anmäl dig till Albin Andreasson, 073- 524 14 29, senast 22 november.
Plats Skälbykyrkan, Runtuna

7 DECEMBER KLOCKAN 14.00

Julfest med landgång

Sång och musik av ungdomar.
Plats Hjortensbergskyrkan

Nyköpings RPG förening är en del av RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap), som är en rikstäckande och partipolitiskt oberoende organisation. Berikande upplevelser genom resor, pensionärsdagar och gemenskapsveckor ingår också i verksamheten. Kontaktperson är Sören Ölund 070 797 48 76.

I samverkan med Riksförbundet Pensionärsgemenskap/RPG och Studieförbundet Bilda.