Träffar för pensionärer
och daglediga

Varannan vecka träffas pensionärer och daglediga för program och servering i Hjortensbergskyrkan.

Programmen kan vara sång och musik, besök av en gäst, film- och bildvisning samt för pensionärer aktuell information.

Tisdagar klockan 14.00, Hjortensbergskyrkan om inget annat anges: program, servering och andakt.

VÅREN 2018

• 16 jan  Försommarbilder från Skåne, Lars Lindelöf
  • 31 jan  Luther - munken som förändrade Europa, Jan Eckerdal. OBS 13.30 i Oppebykyrkan.
  • 13 feb  Veteranpolens arbete presenteras. RPG kommunföreningens årsmöte.
  • 27 feb  Israel i focus. Viveca och Lars Grip. Häggenkyrkan, Oxelösund.
  • 13 mars  Tre år som ambassadör i Guatemala,  Georg Andrén, generalsekreterare på Diakonia.
  • 22 mars  RPG distriktsstämma, OBS torsdag
  • 27 mars  Påsken i ord och bild, Lisbeth Stigemyr
  • 10 april  Colombia - bilder från en resa. Lasse Andersson. OBS Missionshuset Nävekvarn.
  • 24 april  Sång och musik. Korsbandet från Örebro.
  • 8 maj  Dagsutflykt med buss. Mer information, se särskilt anslag.

Verksamheten är en del av RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap), som är en rikstäckande och partipolitiskt oberoende organisation. Berikande upplevelser genom resor, pensionärsdagar och gemenskapsveckor ingår också i verksamheten.
Kontaktperson är Roland Lundqvist 0155-28 28 92.