SENIORER OCH DAGLEDIGA TRÄFFAS OCH TRIVS I RPG

30 nov BEDRÄGERI MOT ÄLDRE. OBS tiden 13.30

Efter 36 år som polis har Pecke Abrahamsson samlat sin erfarenhet i föreställning Bedrägeri mot äldre. I den berättar han om vilka som begår bedrägerier mot äldre, varför man gör detta, hur man går tillväga och hur man skyddar sig. Han framför också några goa låtar till akustisk gitarr. Oppebykyrkan. Fika.

13 dec kl 14.00 LUCIAFEST OCH REJÄL LANDGÅNG

Lucia med tärnor kommer med ljus och sång och firar luciadagen med oss. Medlemmar bjuds på rejäl landgång till fikat. Hjortensbergskyrkan. Anmälan senast den 8 december till Marita Göransson, telefon/SMS 070-203 28 02 eller e-post mgg.skog@gmail.com

För ytterligare information om RPG maila till rpg.nykoping@gmail.com

Samlingarna är på tisdagar kl 14.00 i Hjortensbergskyrkan, om ingen annan plats anges.

Nyköpings RPG förening är en del av RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap), som är en rikstäckande och partipolitiskt oberoende organisation. Berikande upplevelser genom resor, pensionärsdagar och gemenskapsveckor ingår också i verksamheten. Kontaktperson är Sören Öhlund 070 797 48 76.

I samverkan med Riksförbundet Pensionärsgemenskap/RPG och Studieförbundet Bilda.