Träffar för pensionärer
och daglediga

Varannan vecka träffas pensionärer och daglediga för program och servering i Hjortensbergskyrkan.

Programmen kan vara sång och musik, besök av en gäst, film- och bildvisning samt för pensionärer aktuell information.

Tisdagar klockan 14.00, Hjortensbergskyrkan om inget annat anges: program, servering och andakt.

VÅREN 2020

28 jan 14.00 Mekong - Indokinas moder. Göran Forsmark.

11 feb 14.00 Kommunföreningens årsmöte. Vi bjuder på tårtbuffe!

25 feb 14.00 Musik för själ och hjärta. Hans-Lennart Rask, piano och Håkan Tengberg, cello.

11 mars 14.00 Rom den eviga staden. Ett bildspel av Lars Lindelöf. Plats Oppebykyrkan.

24 mars 14.00 Intressant och spännande i Afrika. P-O Landerhall.

31 mars Distriktsstämma i Pingstkyrkan i Katrineholm.

7 april 14.00 Kilimanjaro - en faders och en dotters dröm som blev verklighet. Frida Thörn och Bertil Isacsson.

21 april Vård och omsorg i Nyköping - nu och i framtiden. Sofia Ahmlo, Nyköpings kommun.

5 maj 14.00 Hultby med bibel och gitarr. Carl-Oolv Hultby.

19 maj Bussutflykt. Program kommer senare.

Verksamheten är en del av RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap), som är en rikstäckande och partipolitiskt oberoende organisation. Berikande upplevelser genom resor, pensionärsdagar och gemenskapsveckor ingår också i verksamheten.
Kontaktperson är Roland Lundqvist 0155-28 28 92.