Träffar för pensionärer
och daglediga

Nu när sommartemperaturerna gör det möjligt att träffas utomhus vill RPG´s styrelse informera om planerade träffar på Hjortensbergskyrkans sommarhem, som kommer att äga rum vid vackert väder.
Tisdag 23 juni kl 14.00 Gemenskapssamling. Tipspromenad. Medtag eget fika.
Tisdag 7 juli kl 14.00 Samling under medverkan av Håkan Isaksson. Servering. Inställt vid ihållande regn.
Tisdag 21 Juli kl 14.00 Samling under medverkan av Göran Sollenberg. Servering. Inställt vid ihållande regn.
Tisdag 4 Augusti kl 14.00 Samling med Carl-Olov Hultby. Lotteri med fina priser. Servering. Vid regn kommer denna samling att äga rum i Hjortensbergskyrkan. Varmt välkommen!
Vid frågor eller behov av skjuts kontakta: Lisbeth Ekström 070-650 7377 eller Roland Lundqvist 072-200 2383. OBS - Vi kan ordna "säker" transport till sommarhemmet om du anmäler detta senast dagen innan träffen.

Verksamheten är en del av RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap), som är en rikstäckande och partipolitiskt oberoende organisation. Berikande upplevelser genom resor, pensionärsdagar och gemenskapsveckor ingår också i verksamheten.
Kontaktperson är Roland Lundqvist 072 200 23 83.