Sommarens träffar för pensionärer och daglediga. Tisdagar kl 14.00

Med glädje minns vi förra årets fina träffar utomhus vid Hjortensbergskyrkans sommarhem på Lastudden. Nu är det dags igen att träffas vid sommarhemmet. Vi inbjuder dig till inspirerande programinslag och en härlig båtresa.
Naturligtvis följer vi de rekommendationer som gäller vid respektive tillfälle och ser fram emot att få träffa er igen.
8/6 Gemenskap på sommarhemmet. Medtag eget fika

22/6 Årsmöte för RPG ́s kommunförening i Nyköping - som bjuder på serveringen
23/6 Obs Onsdag Båttur (ca 3 timmar) med Shalom i Bråviken. Buss tur och retur till Sandviks brygga där turen startar. Kaffeservering på båten och därefter lunch innan vi återvänder hemåt. Avfärd från Hjortensbergskyrkans parkering kl 08.30. Kostnad: 200kr/person. Anmälan senast 10/6 till Stig Alesand via tel/sms: 073-564 0183 eller mail: stigalesand@gmail.com
6/7 "När jag den värld beskådar" dikter, sånger, allsång och funderingar. Ingvar Holmberg, Norrköping - till piano och ukulele. Servering.
20/7 ”Ord och många visor”. Sång till gitarr m Göran Bjarnegård och Carina Johansson, Kvarsebo respektive Åby. Servering.
3/8 "Ett hopp som bär" med Lasse Andersson, Nävekvarn.
17/8 "Tre stråkar och ett piano - Visa, Psalm och Sång" med Carl, Kjell, Lena och Tony. Servering
.
Servering
2/9 Storsamling Hjälmargården, se kommande program. Gemensam bussresa.

Så hittar du till sommarhemmet: Infart utefter gamla Oxelösundsvägen vid Stiftsgården Stjärnholm. - följ sedan skyltning till ”Hjortensbergskyrkans sommarhem” – Baravägen - Stjärnholmsvägen - Lastuddsvägen.

Har du frågor eller önskar skjuts till sommarhemmet så hör av dig till någon i styrelsen.

Verksamheten är en del av RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap), som är en rikstäckande och partipolitiskt oberoende organisation. Berikande upplevelser genom resor, pensionärsdagar och gemenskapsveckor ingår också i verksamheten. Kontaktperson är Roland Lundqvist 072 200 23 83.

I samverkan med Riksförbundet Pensionärsgemenskap/RPG och Studieförbundet Bilda.