Du är här:Start > Ungdom > Scout

Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Hej alla scouter!
Terminen är igång för alla grupper men på lite olika sätt på grund av pandemin.
Spårarna och Upptäckarna träffas varannan onsdag 07:45-19:15. Programmet är inte helt spikat utan vi får se varje gång vad det blir. Men vi är alltid ute och det vi gör är anpassat så att vi inte har närkontakt med varandra. Vi hoppas vi ska kunna planera bättre och vara friare när allt detta är över. Håll kontakt med din ledare för mer info.
Äventyrarna och Utmanarna har haft en uteträff och en digital träff efter nyår. Förhoppningsvis kan vi komma igång lite mer under våren om situationen tillåter. Håll kontakt med din ledare för mer info.
Håll ut, håll avstånd och håll er redo!
Kårchefen

För barn och ungdomar i åldrarna 8-19 år med indelning i olika åldersgrupper. Scouting är en verksamhet där vi tillsammans skapar en meningsfull fritid där barn och ungdomar får lära sig att ta hand om sig själva, varandra, naturen och världen.

I scouterna lär man sig för livet genom "learning by doing". Det kan handla om allt från att elda och surra med rep till att prata om livsfrågor och göra roliga lekar tillsammans.

Scouterna har ingen avbytarbänk. Alla får vara med!

Nyfiken? Klicka här så får du veta mer om spårarscout, upptäckarscout, äventyrarscout och utmanarscout!

Missa inte: Vårt bildgalleri!

Kontaktperson Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Erland Strandås Kårchef scout