Du är här:Start > Ungdom > Scout

Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Hej alla scouter. En ny termin drar igång. Ledarna är taggade att köra igång onsdag 1 sept kl 17:45. Programmet för hösten är klart. Hittas på sidan Spårar/Upptäckare.
Tänk på att pandemin fortfarande pågår och att ni saknar skydd om ni inte är vaccinerade. Stanna hemma om ni känner er dåliga. På samlingarna håller vi avstånd och vi har alla träffar ute.
Håll er Redo!
Kårchefen

För barn och ungdomar i åldrarna 8-19 år med indelning i olika åldersgrupper. Scouting är en verksamhet där vi tillsammans skapar en meningsfull fritid där barn och ungdomar får lära sig att ta hand om sig själva, varandra, naturen och världen.

I scouterna lär man sig för livet genom "learning by doing". Det kan handla om allt från att elda och surra med rep till att prata om livsfrågor och göra roliga lekar tillsammans.

Scouterna har ingen avbytarbänk. Alla får vara med!

Nyfiken? Klicka här så får du veta mer om spårar-/upptäckarscout och äventyrar-/utmanarscout!

Kontaktperson Hjortensbergskyrkans Scoutkår

Erland Strandås Kårchef scout